Copywriting

Oikea viesti siivittää uuden palvelun tai tuotteen uuteen lentoon kasvattaen samalla yrityksen brändiä. Me hiomme tai teroitamme ajatuksesi sanoiksi – ja siitä verkkoon, someen, julkaisuun tai videoon.

Tie, tahto ja selkeä tie

Kaikki markkinointi alkaa sisällöstä. Mitä halutaan sanoa, kenelle ja millä keinoilla? Selkeän viestin jälkeen kanavavalinnat, visuaalisuus ja vaikkapa verkkosivun tekniset ratkaisut rakennetaan palvelemaan sisältöä ja tavoitteita.

SEO-sisällöntuotto

Verkossa sisällön pitää olla luettavan ja vaikuttavan lisäksi löydettävää. SEO-sisällöntuotto tarkoittaa tekstin optimoimista niin, että Google ja muut hakukoneet tietävät, mistä sivullasi puhutaan. Hyvä sisältö valuu verkossa hukkaan, mikäli se ei tavoita yleisöä – kääntäen asian positiiviseksi, hyvin optimoitu vaikuttava sisältö tekee myyntityötä puolestasi parhaimmillaan vuosia.

Pistä hyvä kiertämään

Oman alasi osaajana sinulla on mahdollisuudet jakaa  tietoasi potentiaalisille asiakkaillesi ja asettautua samalla asiantuntija-asemaan. Jatkuvalla sisällöntuotolla annat lukijoillesi syyn palata sivustollesi ja uteliaille paremmat mahdollisuudet päätyä sinun palvelujesi pariin.

copywriting

Copywriter projektillesi

Blogille aavekirjoittaja, brändin äänensävy kadoksissa, verkkosivut tekstit uusiksi - ihmis ja SEO ystävällisesti? Meiltä apu verbaaliseen viestintään.

70 €/h