Graafinen suunnittelu

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, ja hyvällä visuaalisella ulkoasulla varmistetaan, että se on paras mahdollinen. Sillä, miltä asiat näyttää, vaikutetaan vahvasti mielikuviin ja tunteisiin, ja se on merkittävä osa myös käyttäjäkokemusta..

Ideasta visuaaliseen toteutukseen.

Elämme aikaa, jolloin mediavyöryä tulee niin sähköisessä kuin painetussa muodossa, joten laadukkaan ulkoasun tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Visuaalisuus tukee viestiä ja näiden kokonaisuus tukee brändiä. 

Graafisella suunnittelulla on viestinnässä ja markkinoinnissa monta tehtävää. Luoda houkuttelevuutta, selkeyttää informaatiota, rakentaa yhtenäistä mielikuvaa. Pääasiassa lähtökohtana on ongelma tai tarve, jolle haetaan ratkaisu visuaalisin keinoin. Laajemmassa mittakaavassa kyse on brändin ulkoasun rakentamisesta ja vahvistamisesta. Vaikka ongelma ja tarve olisi yksittäisen toimeksiannon suorittaminen, on lopputuloksen oltava aina brändin mukainen. Tarvittaessa luodaan täysin uutta, pohjautuen yrityksen/organisaation strategisiin tavoitteisiin, arvoihin ja linjauksiin.

Imperium Networkista saat ratkaisut kaikkiin yrityksen visuaalisiin tarpeisiin, yksittäisistä printtituotteista laajoihin kokonaisuuksiin aina yritysilmeistä tapahtumailmeiden suunnitteluun. Saatavana myös asiakkaan omiin tiloihin vuokrattava AD-tasoinen graafinen suunnittelija, joka omaa ammattitaidon lisäksi tarvittavat työvälineet. Vuokragraafikolla varmistat työn etenemisen juuri silloin kuin sinä haluat.

graafinensuunnittelu

Yrityksen tulevaisuuden tavoitteiden ja keinojen määrittely

Logo/tunnus, värimaailma, typografia, käyntikortti, kevyt graafinen ohjeisto.

Hinta sisältää suunnittelupalaverin asiakkaan kanssa, itse suunnittelutyön, vähintään kolme versiota logosta sekä tarvittavat tiedostomuodot asiakkaan käyttöön. Käyntikortin suunnittelun, vedokset ja painovalmiin aineiston, painojen kilpailutuksen. Hinta ei sisällä painon hintaa. 

alk. 490 € + alv.

Startti Pro

Logo/tunnus, värimaailma, typografia, käyntikortti, kevyt graafinen ohjeisto, 4-sivuinen esite.

Hinta sisältää suunnittelupalaverin asiakkaan kanssa, itse suunnittelutyön, vähintään kolme eri versiota logosta sekä tarvittavat tiedostomuodot asiakkaan käyttöön. Käyntikortin ja esitteen suunnittelun, vedokset, painovalmiit aineistot ja painojen kilpailutuksen. Hinta ei sisällä painon hintaa. 

alk. 700 € + alv.

Liikkuva graafikko

Vuokrattava graafinen suunnittelija yrityksesi tiloihin. Liikkuvagraafikko tuo mukanaan tarvitsemansa työvälineet. 

490 € + alv. / 7 h