Älä ole someton! Imperiumin Somen ABC-yrityksille-koulutus täällä taas. 26.10. kello 8:30.

Kenelle?

Yrityksille ja yrittäjille, jotka tiedostavat some-presenssin tärkeyden nykypäivänä, mutta joilla somen hyödyntäminen markkinointiviestinnässä on haparoivaa tai alkuvaiheessa. Kurssi on hyödyllinen sinulle, mikäli itse käytät jo joitakin some-kanavia, mutta yrityskäytössä on vielä petrattavaa.Miksi? Totuus on, että sosiaalisessa mediassa aktiivisesti viestivät yritykset ovat somettomia kilpailijoitaan näkyvämpiä, kuuluvampia ja myyvempiä.

Mitä:

Käydään läpi eri kanavien rooleja (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter jne.) ja niiden hyödyntämistä yritystoiminnassa. Pureudutaan käytännönläheisesti kanavien hyviin ja huonoihin puoliin sekä etsitään osallistujille oikeita kanavia ja tapoja näkyä ja kuulua.

Hyödyt: Saat toimivia, käytössä testattuja ja myyviä vinkkejä sisällöntuotantoon ja somen hyödyntämiseen sosiaalisen median viestinnän ja markkinoinnin parissa päivittäin toimivilta ammattilaisilta.

Koulutuksen vetävät Imperiumin projektipäällikkö Krisse Törö ja viestintäsuunnittelija Mikko Blomberg ja se on osallistujille maksuton! Kahvit kaupan päälle.


Palautetta aiemmista koulutuksistamme:

"Asiansa osaavia ammattilaisia! Tiukkaa asiaa rennolla otteella."

"Kiitos Imperium Networkin aamuseminaarin some-annista. Somen konkreettinen hyödyntäminen omaan liiketoimintaa on iso mahdollisuus ja teidän tuomat ajatukset sekä näkökannat alentivat tätä kynnystä huomattavasti lisää. Olitte asiantuntevia ja innostavia. Tälläisiä aamutilaisuuksia Lahtikin kaipaa lisää. Kiitos!"

"Suosittelen, asiakas edellä etenevää meininkiä"

"Imperium Network edustaa uuden ajan markkinointiviestintätoimijaa, jonka osatekijöiden tulo on enemmän kuin yhteenlaskettu summa."


"Hieman Somesta sivussa oleville hyvinkin tarpeellinen "silmien avaaja"

 

Somen ABC oli hitti - huhtikuussa someillaan taas! 27.4. klo 8:30

Älä ole someton! Imperiumin Somen ABC-yrityksille-koulutus palaa mainion palautteen jälkeen entistä ehompana, vielä kerran veloituksetta. Päivän sisältö on osapuilleen yhtenevä edellisen kerran kanssa, eli jos viimeksi missasit, nyt on mahdollisuus paikata.

Kenelle? Yrityksille ja yrittäjille, jotka tiedostavat some-presenssin tärkeyden nykypäivänä, mutta joilla somen hyödyntäminen markkinointiviestinnässä on haparoivaa tai alkuvaiheessa. Kurssi on hyödyllinen sinulle, mikäli itse käytät jo joitakin some-kanavia, mutta yrityskäytössä on vielä petrattavaa etkä osallistunut tapahtumaamme maaliskuussa!

Miksi? Totuus on, että sosiaalisessa mediassa aktiivisesti viestivät yritykset ovat somettomia kilpailijoitaan näkyvämpiä, kuuluvampia ja myyvempiä.

Mitä? Käydään läpi eri kanavien rooleja (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter jne.) ja niiden hyödyntämistä yritystoiminnassa. Pureudutaan käytännönläheisesti kanavien hyviin ja huonoihin puoliin sekä etsitään osallistujille oikeita kanavia ja tapoja näkyä ja kuulua.

Hyödyt: Saat toimivia, käytössä testattuja ja myyviä vinkkejä sisällöntuotantoon ja somen hyödyntämiseen sosiaalisen median viestinnän ja markkinoinnin parissa päivittäin toimivilta ammattilaisilta.

Koulutuksen vetävät Imperiumin projektipäällikkö Krisse Törö ja viestintäsuunnittelija Mikko Blomberg ja se on osallistujille vielä kerran maksuton! Kahvit kaupan päälle.

Palautetta ensimmäisestä koulutuspäivästämme:

"Asiantuntevaa infoa sopivan rennolla otteella - virkistävän epämuodollinen ajatusten tuuletuspaikka, jossa osallistujien verkostoituminen tuo oman lisäplussan. Hyvä aikainvestointi!"

"Suosittelen Imperiumin somen ABC tilaisuutta sen selkeyden ja informatiivisuuden vuoksi."

"Kiva välitön tunnelma! Rento ote, pituus ja ajankohta sopivat, tarjoilut oli enemmän mitä oletin"

Ilmottaudu täällä: https://www.facebook.com/events/973216686108460/

Koulutuksen vetävät Imperiumin Krisse Törö ja Mikko Blomberg

Koulutuksen vetävät Imperiumin Krisse Törö ja Mikko Blomberg

Somen ABC yrityksille - miten alkuun sosiaalisessa mediassa?

Koulutuksen ajankohta: 16.3.2016 kello 8:30-12:00.

"Jos et ole somessa, et ole", kuuluu vanha viidakon sananlasku. Totuus on, että sosiaalisessa mediassa aktiivisesti viestivät yritykset ovat somettomia kilpailijoitaan näkyvämpiä, kuuluvampia ja myyvempiä.

Imperiumin Somen ABC yrityksille on napakka kolmetuntinen kokonaisuus, jossa pureudutaan yritysten sosiaalisen median käyttöön käytännönläheisesti. Saat vastauksen kysymyksiin, kuten: kannattaako yritykseni olla somessa? Miten viestin somessa? Miten valitsen oikeat kanavat? Mitkä ovat yleisimmät virheet sosiaalisen median viestinnässä ja miten vältän ne?

Imperium Networkin ensimmäisen some-koulutuspäivän sisältö kattaa suosituimmat yritysten somekanavat: Facebook, LinkedIn, Instagram. Annamme mielipiteemme myös Twitterin ja Snapchatin yrityskäytöstä.

Koulutuksen vetävät Imperiumin projektipäällikkö Krisse Törö ja viestintäsuunnittelija Mikko Blomberg ja se on osallistujille maksuton! Kahvit kaupan päälle.

Ilmottaudu nyt: 

krisse.toro@imperiumnetwork.fi

tai

mikko.blomberg@imperiumnetwork.fi

Imperiumin ravintolapäivä

Ravintolapäivänä 21.2. Imperium Network avaa ovensa kasvisruoannälkäisille asiakkaille. Menumme muodostuu keitosta, siemennäkkäristä ja monenmoisista smoothieista, ja kokonaisuus sopii erinomaisesti vaikkapa lounaaksi. Tule testaamaan Imperiumin herkkuja ravintolapäivänä toimistollemme osoitteeseen Aleksanterinkatu 33 (katutaso).

 Avaamme ovemme asiakkaille kello 10 ja olemme auki niin kauan kuin purtavaa piisaa.

- Kylmä vegekeitto
- Siemennäkkäri
- Monenlaisia smoothieita

Ei muuta kuin äkkiä keitolle ja ota kaveritkin mukaan!