Sosiaalinen media

Digitaaliseen mainontaan panostava yritys ei astu harhaan panostamalla medioihin jossa ihmiset ovat. Oikein tehtynä digimainonta on hinta-teho suhteeltaan erinomaista verrattuna moneen perinteiseen tapaan mainostaa.

Vie viesti sinne, missä asiakkaat ovat

Somen hyödyntäminen ja sisällöntuotanto tarvitsevat resurssia ja aikaa, joista molemmista saattaa olla pulaa. Imperium Network tarjoaa apua sisällöntuotantoon räätälöidysti aina asiakkaan tarpeiden ja kanavien mukaan.

Sisällöntuotantoa tehdään esim. kuukausitasolla joko markkinointisuunnitelman tavoitteiden mukaisesti tai omana osuutena täydentämään kokonaissuunnitelmaa. Ulkoistetussa sisällöntuotannossa huolehditaan, että tavoitteelliset asiat tulee kerrotuksi somessa hyödyllisesti ja oikeaan aikaan. Myös ostettu lisänäkyvyys hoidetaan ja maksut laskutetaan asiakkaalta sopimuksen mukaan esim. kk-tasolla.

Oli alustana Facebook tai Googlen Display tai Search -mainonta, viestin on oltava terävä, visuaalinen ja tarpeen mukaan animoitu. Tehokas mainonta ohjaa näkijäänsä kohti yhdessä määritettyä tavoitetta, oli se sitten myymäsi tuotteen tai palvelun ostaminen, bränditietoisuuden lisääminen tai kävijämäärän kasvattaminen sivuillasi.

verkkosivut

Facebook -mainonta

Hyvä sisältö yhdistettynä brändisi mukaiseen mainosilmeeseen ohjattuna suoraan asiakkaillesi on tehokasta. Facebook on Suomen ja Euroopan käytetyin sosiaalinen media, jonka hyöty itsestään ääntä pitävälle yritykselle on selkeä. Me freesaamme yrityksesi Facebook -sivut, luomme yksittäisiä mainoskampanjoita tai suunnittelemme sinulle kokonaisvaltaisen viestintäsuunnitelman Facebookkiin.

Tarvittaessa autamme myös FB-sivuston moderoinnissa ja ylläpidossa.

Google Adwords -mainonta

Googlen Adwords -mainonta viittaa hakukoneessa määritetyillä avainsanoilla osumina näkyviin sponsoroituihin linkkeihin. Sponsoroitu hakukonenäkyvyys on hyvä tapa nostaa yrityksesi näkyvyyttä, tuoda uusia kävijöitä ja nostaa kävijämäärän kasvaessa myös yrityksen sivun suosiota pagerankingissa.

Google display -mainonta

Google Display -mainonnalla tuodaan yrityksen visuaaliset mainokset näkyviin Googlen mainoksia näyttävälle laajalle verkkosivukollektiiville. Display -mainokset näkyvät ennalta määritetylle kohderyhmälle budjettisi mukaisesti. Nosta tuotteita, tarjouksia tai brändiäsi näkyviin visuaalisesti – vaikka animaation voimin.