Videotuotanto

Innovaatio ja kevyt kuvaustuotanto tekee sen, että kanssamme on miellyttävä ja helppo toteuttaa sinulle sopiva videotuotanto.

Kuva ja Liike

Meiltä onnistuu laadukaat elävän kuvan tuotannot oli tarpeesi ja budjettisi sitten pieni tai suuri. Olemme tuottaneet kaikkea suuren ketjubrändin marikkinointivideosta muutaman still-kuvan animointiin ja mahtuu mukaan myös musiikkivideoitakin. Voit tilata meiltä vaikkapa vain yhden kuvaajan kameroineen tapahtumaasi tuntihinnalla, mutta tarvittaessa hommaamme suurempiin tuotantoihin täyden kokeneen ammattilastuotantotiimin käsikirjoittajasta, näyttelijöihin. Tuotamme videoita kaikille digitaalisille alustoille ja medioille.

Ymmärrämme nykypäivän taloudelliset ja strategiset haasteet ja tavoitteet, siksi pyrimme jatkuvaan
viisaampien, tuloksellisesti vahvempien ja strategisesti laadukkaampien tuotantoprosessien kehittämiseen. Tämä tarkoittaa mm. että kaluston koko ja hinta kuvauspaikalla ei ratkaise lopputuloksen onnistumista, vaan työhön valitaan tavoitteen mukaiset ja kokoiset työkalut ja ratkaisut. Myös esimerkiksi animointu grafiikka tai animoidut still-kuvat voivat halutulla tavalla tehokkaasti kertoa viestisi, eikä kuvauksia välttämättä edes tarvita.

Työmme on luovaa ja monesti olemme luovia parhaiten kun tehtävälle asetetaan selkeät rajat ja tavoitteet.
Painotamme toiminnassamme hyvää ennakkosuunnittelua, jotta toteutus pysyy sekä
sinulle asiakkaana, että meille tuottajana mielekkäänä ja kevyenä. Arvostamme myös visuaalista laadukkuutta, jonka toteutumisen ehtona on nähdä vahvasti etukäteen jokainen kuva ennen kuvauspaikalle menoa. Nykypäivänä vain mielikuvitus on rajana videotuotannoissakin (ja meillä on vilkas mielikuvitus), siksi on tärkeää hahmottaa videolle asetetut tarpeet ja tavoitteet selkeästi, jotta voimme tarjota vastinetta rahoillesi ja kertoa viestisi selkeästi, ytimekkäästi ja tehokkaasti asiakkaillesi.

video

Mainosvideot

Tarjoamme selkeitä, kevyitä ja edullisia videotuotantoja, jotka eivät sido asiakasta perinteisiin raskaisiin ja kalliisiin tuotantoprosesseihin.

• Haastattelu ja testimoniaali-videot
• logoanimaatiot
• tuote-esittelyt
• kampanjalanseeraukset
• some-videot
• ilmakuvaus

 

Tapahtumavideot

Hyödynnämme kevyttä kuvauskalustoa ja kustannustehokkaita ja innovatiivisia tapoja toimia.

• tapahtumagrafiikka
• seminaaritaltioinnit
• projektidokumentaatiot